Safe shop

Safe shop certifikat za Bonzer.com.hr – potvrda sigurnosti korištenja i kupnje na stranici www.bonzer.com.hr

Uspješno smo prošli testiranja i zadovoljili sve potrebne kriterije te dobili Safe.shop globalnu oznaku povjerenja (trustmark).

Što je Safe.shop certifikat?

Safe.shop je prva globalna oznaka povjerenja (trustmark), čiju uslugu certificiranja nudi  eCommerce Hrvatska,  domaća udruga web trgovina.

Safe.Shop certifikat osigurava sigurnu kupovinu temeljem globalnog kodeksa ponašanja, a odnosi se i na kupce van zemlje.

Upravo to razlikuje Safe.Shop certifikat od ostalih oznaka povjerenja, onih na nacionalnoj razini, koje su oblikovane prema lokalnim zakonima, sigurnosti kupovine ili pak financijske pouzdanosti. S obzirom na to da se navedeni kriteriji mogu razlikovati među zemljama, Safe.Shop nadilazi nacionalnu razinu i uvodi globalni standard, ali praćen lokalnim kriterijima.

BONZER – sigurna i stabilna web trgovina.

Kako je riječ o globalnoj potvrdi, drago nam je što naše poslovanje nudi zadovoljstvo i sigurnost svakom našem kupcu, kako unutar tako i izvan granica Hrvatske.
Svi naši postojeći kupci znaju da ih uvijek stavljamo na prvo mjesto te da osim sigurne kupovine, nudimo kvalitetne proizvode i brzu i pouzdanu dostavu.

Ponosni smo što ovim certifikatom možemo našim kupcima jamčiti dodatnu sigurnost.

Ostanimo u kontaktu! ♥

Pridruži se našoj Bonzer obitelji i ostani u toku
sa svim našim novostima i popustima!

🌟Zima nikada nije bila toplija: popust 40% na sve! 🌟
Uživajte u magičnih 40% popusta na sve haljine i ne propustite ovu jedinstvenu priliku.
x