Povrati

Ukoliko želite naručeni proizvod vratiti potrebno je slijediti korake za jednostrani raskid ugovora.

JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA

Kupac ima pravo, ne navodeći razlog, na jednostrani raskid ugovora u roku od 14 (četrnaest) dana od dana kada je korisniku ili trećoj osobi koju je korisnik odredio, a koja nije prijevoznik, roba koja je predmet Ugovora predana u posjed, odnosno u slučaju usluge, od sklapanja Ugovora.

Kako bi mogao ostvariti pravo na jednostrani raskid ugovora, potrošač mora obavijestiti tvrku Bootex j.d.o.o. o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka i to putem obrasca za jednostrani raskid ugovora koji se nalazi na našoj mrežnoj stranici na dnu ovog teksta ili putem bilo koje druge nedvosmislene izjave kojom izražava svoju volju da raskine ugovor. Obrazac je potrebno poslati putem elektroničke pošte na: info@bonzer.com.hr ili na adresu tvrtke Bootex j.d.o.o., Ivana Cankara 12, 42202 Trnovec Bartolovečki.

Potvrdu primitka obavijesti o jednostranom raskidu ugovora dostavit ćemo Vam, bez odgađanja, elektroničkom poštom.

Korisnik je dužan robu vratiti na adresu Bootex j.d.o.o., Ivana Cankara 12, 42202 Trnovec, Hrvatska bez nepotrebnog odgađanja, a u svakom slučaju najkasnije u roku od 14 (četrnaest) dana od dana kada je potrošač uputio svoju odluku o jednostranom raskidu Ugovora.

Izravne troškove povrata robe kupac snosi sam.

Smatra se da je potrošač izvršio svoju obvezu na vrijeme ako je prije isteka naprijed navedenog roka poslao robu trgovcu.

Ako korisnik jednostrano raskine Ugovor, izvršit će mu se povrat sredstava koji je od njega primljen, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 (četrnaest) dana od dana kada tvrtka Bootex j.d.o.o. zaprimila kupčevu odluku o jednostranom raskidu Ugovora.

Povrat novca biti će izvršen na isti način na koji je kupac izvršio uplatu, odnosno ukoliko ste proizvod platili karticom, povrat sredstava biti će izvršen na karticu koja je i terećena za navedeni iznos, a ukoliko ste proizvod platili pouzećem, povrat sredstava biti će izvršen na bankovni račun koji ste naveli u obrascu. Drugi načini povrata novca nisu mogući.

Povrat novca tvrtka Bootex j.d.o.o. može izvršiti tek nakon što roba bude vraćena.

Vodite računa da vraćeni proizvodi moraju biti nekorišteni, neoštećeni te u originalnoj ambalaži uz priloženu presliku računa i list reklamacije/povrata.

Za svako umanjenje vrijednosti robe nastalo rukovanjem robe odgovoran je kupac.

To se ne odnosi na rukovanje koje je bilo potrebno kako bi se utvrdila ispravnost proizvoda.

Ukoliko su vraćeni proizvodi u neodgovarajućem stanju (nošeni i oštećeni ili je oštećena originalna ambalaža), povrat neće biti odobren te kupac snosi troškove poštarine u iznosu od 25 kn kako bi roba ponovno bila poslana na kućnu adresu.

Potrošač nema pravo na jednostrani raskid ugovora ako je:

  1. ugovor o uslugama trgovac u potpunosti ispunio, uz izričit prethodni pristanak potrošača te uz njegovu potvrdu da je upoznat s činjenicom da će izgubiti pravo na jednostrani raskid ugovora ako usluga bude u potpunosti ispunjena
  2. predmet ugovora roba ili usluga čija je cijena ovisna o promjenama na financijskom tržištu koje su izvan utjecaja trgovca, a koje se mogu pojaviti za vrijeme trajanja prava potrošača na jednostrani raskid ugovora
  3. predmet ugovora roba koja je izrađena po specifikaciji potrošača ili koja je jasno prilagođena potrošaču. ‘Roba izrađena po specifikaciji potrošača’ je roba koja nije unaprijed proizvedena već je izrađena na temelju individualnog izbora ili odluke potrošača.

Obrazac za jednostrani raskid ugovora možete preuzeti ovdje.

Ostanimo u kontaktu! ♥

Pridruži se našoj Bonzer obitelji i ostani u toku
sa svim našim novostima i popustima!

RASPRODAJA 40% na sve
Uživajte u magičnih 40% popusta na sve haljine i ne propustite ovu jedinstvenu priliku.
x